Ryhmäliikunta

Vesipilates

Aulangon kylpylä

UUSI KURSSI ALKAA AULANGON KYLPYLÄSSÄ 13.9.

Vesipilates yhdistää pilatesharjoittelun parhaita puolia. Vesi vähentää niveliin kohdistuvaa rasitusta, mutta haastaa samalla tasapainoa ja keskivartalon hallintaa aivan uudella tavalla. Vesipilates sopii kaiken kuntoisille liikunnanharrastajille, sillä liikkeiden haastavuutta on mahdollista muokata ohjaajan avulla itselle sopiviksi.

Sopii myös raskaana oleville!

Tervetuloa mukaan uudelle kurssille!

Ohjaajana toimii pilatesohjaaja Anna-Riikka Murtonen

 

Hinta 99e / 7 kertaa
Ilmoittaudu kurssille mukaan tästä:

 

HOT YOGA AULANGON KYLPYLÄ

4 KERRAN JOOGAKURSSI 79

Alkaen Ke 16. Tammikuuta 2019, Neljänä keskiviikkona

1 taso klo 17:30-18:30 ja 2 taso klo 18:45-19:45

(5 paikkaa per ryhmä. Paikalle voi tulla 15 min ennen tunnin alkua)

HOT YOGA tarkoittaa joogaharjoituksia, jotka suoritetaan kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. Kuumassa harjoiteltuna jooga johtaa tyypillisesti runsaaseen hikoiluun. Hikoilu vaihtelee harjoittelun tai yksilön mukaan. Lämmitetyllä tilalla pyritään toistamaan Intian lämpöä ja kosteutta, josta jooga on peräisin.

Aulangon HOT YOGA on ohjaajan omalla asentosarjalla suunniteltu tunti. Joogaharjoitteluun tarvitset vain maton joka toimii yksityisenä tilanasi koko harjoittelun ajan. Kurssilla on oltava oma matto hygieniasyistä. 

HOT YOGA -tunnilla yhdistetään hengitys ja liikkeet, sekä tuntiin lisätään staattisia pitoja asennoissa. Se on dynaamista, virtaavaa harjoittelua, joka kehittää voimaa, joustavuutta, tasapainoa, keskittymistä sekä kestävyyttä. HOT YOGA kehittää ja muotoilee koko kehoa! Tunnilla painotetaan myös hengityksen tietoisuutta.

1 Tason tunti on suunniteltu ensikertalaisille ja helpomman tunnin haluaville.

2 Tason tunti on jo joogaa aiemmin harrastaneille ja vaativampaa tasoa hakeville.

Huom! Mikäli tunnet kuuluvasi johonkin riskiryhmään tai sinulla on jokin sairaus, keskustele lääkärisi kanssa osallistumisesta kurssille. Mikäli olet raskaana, ota erikseen yhteyttä.

Ilmoittautuminen ja kurssimaksun suorittaminen ennen kurssia tästä.

 

Namaste

 Aulanko 60 minutes Work Out

 

 

Treenit jatkuvat keväällä!

Treenit ovat monipuolisia ja tehokkaita koko kehoa rasittavia harjoituksia. Mm polkujuoksua, vetoharjoituksia, koordinaatioharjoituksia, loikkaharjoituksia, kuntopiiriä, porrasjuoksua.

Tällä kurssilla peruskuntosi kohenee!!

Tervetuloa treeneihin mukaan!

Hinta 85e

Treeni varataan Varauskalenterista kohdasta “Aulangon kylpylä”. Varauskalenteriin pääset TÄSTÄ!