Rekisteriseloste

Marixir oy:n  2851631-6 Asiakasrekisteri

Rekisteri ylläpitäjä :

Marixir oy

Saajantie 7a, 13210 Hämeenlinna

Rekisterin yhteyshenkilö

Ville Mattila

ville@marixir.fi

Rekisterin tarkoitus

Asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteiden hoitaminen. Perusteena oikeutettu etu.

Rekisterin tietosisältö

Marixir oy:n asiakasrekisteri pitää sisällään asiakkaan tiedot, kuten:

  • Nimi
  • Osoite(jos luovutettu)
  • Puhelinnumero (jos luovutettu)
  • Sähköpostiosoite
  • Palvelu, jonka asiakas on Marixir oy:ltä hankkinut

Säännönmukaiset tietolähteet

Marixir oy saa tietonsa DigitalBooker:lta (DigitalBooker Finland Oy (Y-tunnus 2129212-9)) kun henkilö ilmoittautuu Marixir oy:n palveluun. Palveluun ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä.

Marixir oy ja DigitalBooker käyttää maksuliikenteen suorittamiseen Bambora PayForm -palvelua (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Bambora Payform välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Marixir oy:lle sekä DigitalBookerille.

 

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Marixir oy käyttää markkinoinnissaan sähköpostitse lähetettävää uutiskirjettä. Uutiskirjeen lähettämisessä Marixir oy käyttää MailChimp -nimistä verkkopalvelua(The Rocket Science Group LLC). Jos Marixir oy:n asiakas rekisteröityessään hyväksyy sähköpostimarkkinoinnin, voi Marixir oy luovuttaa tämän sähköpostiosoitteen MailChimp:in käyttöön. MailChimp ei lähtökohtaisesti luovuta tietoa kolmansille osapuolille, jotka eivät ole hyväksyneet MailChimpin käyttöehtoja.

Huomautettakoon, että MailChimp on sähköpostimarkkinoinnissa johtavia yrityksiä maailmassa, eikä heidän yritysideansa perustu asiakkaiden sähköpostiosoitteiden eteenpäin myymiseen.

 

Asiakasrekisterin suojauksen periaatteet

Marixir oy käyttää manuaalista aineistoa, kuten osallistumislistoja, joihin asiakas palveluun tullessaan kirjaa käyntikertansa itse. Tässä aineistossa on näkyvissä asiakkaan nimitieto sekä käyntikerrat päivämäärittäin.

Marixir oy säilyttää näitä tietoja lukitussa tilassa muulloin, kun asiakkaan tullessa käyttämään palvelua. Nämä tiedot hävitetään tietosuojamateriaalin hävitykseen tarkoitetulla laitteella palvelun päätyttyä.

Asiakasrekisteristä poistuminen

Marixir oy tarkastaa asiakasrekisterinsä 3:n kuukauden välein. Asiakas, joka ei ole ollut aktiivisena/kirjautuneena www.varaaheti.fi -palvelun kautta tiliinsä, poistetaan Marixirin asiakasrekisteristä.

 

Marixir oy:n ATK:lla olevat tiedot ovat Digital Booker Finland:in hallussa. Digital Booker Finland:in rekisteriselosteessa sanotaan seuraavaa:

DigitalBookerin järjestelmissä ja sivuilla, lomakkeilla lähetetyt tiedot liikkuvat pääasiassa verkossa salattuina. Voit tarkistaa tämän selaimestasi mikäli yhteys on SSL suojattu (HTTPS-alku osoitteessa). DigitalBooker Finland Oy:lle sähköpostitse lähetetyt viestit liikkuvat verkossa salaamattomana, ellet itse niitä salaa. Tämä on yleisesti käytössä oleva menettelytapa. Rekisteriä käyttävä verkkopalvelu on suojattu salasanoin ja tietokantapalvelin sekä muut palvelimet ovat suojattuja palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Salasanoja ei tallennetta palvelimelle selkokielisenä vaan ne säilytetään suolattuina kulloinkin turvallisena pidettynä menetelmää käyttäen. Palvelin sijaitsee lukitussa ja vartioidussa tilassa.

Digital Booker Finlandin rekisteriselosteen pääset lukemaan tästä.

Marixir oy:n ja DigitalBookerin välinen tietojen vaihto on salattua.